Ali je lahko še ceneje? Letalska karta do Cipra za 0,01€!

by Katarina
Objavljeno: Posodobljeno:

Najcenejša letalska karta, ki sva jo kupila pred letošnjim julijem, je bila za Ryanairov let iz Trevisa do Malte za 2€. Še cenejša le bila le avtobusna vozovnica iz Benetk do Rima, za katero sva odštela 1€ . Mislila sem, da ceneje pač ne gre. Očitno sem se motila 🙂 Letalska karta do Cipra je bila občutno cenejša.

Smešno poceni letalska karta do Cipra

Julija letos je letalska družba Level začela s poleti z Dunaja na številne evropske destinacije. Najprej so imeli eno kratko akcijo, ki se je začela sredi noči in trajala par ur, v kateri so karte prodajali po 0,01€. Seveda sem za to akcijo izvedela šele naslednje jutro, ko teh poceni letalskih kart ni bilo več. Škoda, sem si mislila.

letalo družbe Level

Letalska družba Level, kjer so cene bile letalske karte do Cipra 0,01€

Nekaj dni kasneje sem slučajno pogledala Facebook in prva objava, ki sem jo videla, je bila: NORA AKCIJA!!! Letalske karte po 0,01€, ki jo je delil portal Izlet na dlani. Pogledala sem, kdaj je bilo to objavljeno: 1 minuto nazaj! Torej imam dobre možnosti, da so karte po tej ceni še na razpolago. Hitro na računalnik in že sem divje iskala karte. Izmed destinacij, do katerih so bili ugodni leti, mi je najbolj padel v oči Ciper. Tam bo septembra še toplo, primerno za kopanje v morju, poleg tega pa tam še nisva bila. Več kot dovolj razlogov za rezervacijo letalske karte 🙂

Komaj sem dihala, ko sem našla kombinacijo povratnih letalskih kart za dve osebi in ceno 0,04€. Načeloma imava z Rokom dogovor, da, če najdem kakšne res poceni karte, jih samo kupim, ne da bi ga vprašala. Med tem, ko sem že vnašala podatke s kreditne kartice, sem ga vseeno poklicala in preverila, kakšne ima plane za september. “Nič posebnega,” je rekel. “OK, karta kupljena, greva na Ciper! A veš, koliko je stala? 0,04€ za oba skupaj, dve povratni karti!” Seveda mi ni verjel, dokler mu nisem poslala potrdila o plačilu 😀

Popotniška nahrbtnika, slamnik in Lonely planet Cyprus

Ciper, prihajava!

In kakšen je plan potovanja po Cipru?

Jah … spet bova najela avto 🙂 Sprva sva mislila, da greva tokrat samo malo počivat na plažo, ampak nama najina raziskovalna žilica ne da miru. Nameravala sva tudi ostati le na južnem delu Cipra in ne prečkati meje na severni, turški del Cipra, a kaj, ko so nama vsi pravili, da je sever res treba videti. Vse kaže, da bova naredila cel krog po Cipru. Mogoče.

Če ima kdo kakšen nasvet za potovanje po Cipru in kaj si na Cipru pogledati, pa se seveda priporočava 🙂

prtljažnik, poln potovalne opreme

Osnovna oprema za potovanje po Cipru je v prtljažniku najetega avtomobila 🙂 to je brisača, kopalke in Katarinin slamnik

Komentiraj

Lahkih nog naokrog