DomovZemljevid svetaZemljevid sveta z bucikami

Zemljevid sveta z bucikami

40,00

Zemljevid sveta z bucikami

Zemljevid sveta, ki si ga lahko urediš sam. Za vse popotniške navdušence sva pripravila stenski zemljevid sveta v slovenščini. Ker je zemljevid natisnjen na papir, si ga lahko najprej pobarvaš, potem pa vanj zapičiš še bucike in tako označiš kraje, kjer si že bil oz. kamor se odpravljaš. Tako si lahko ustvariš svojo lastno stensko dekoracijo, svoj personaliziran zemljevid sveta. Dobiš zemljevid sveta – samo obrise in imena držav, preostalo si urediš sam. Bodi sam svoj mojster, sam svoj umetnik.

Pošiljka vsebuje: zemljevid sveta na kapa plošči (trda podlaga) ter paket 40 pisanih bucik oz. žebljičkov in “hakeljček” za pritrditev na steno. V kolikor želiš več bucik, jih lahko naročiš spodaj.

Bi dodatne bucike?

Kategorija: Oznaka:

Opis

Zemljevid sveta z bucikami

Zemljevid sveta, ki si ga lahko urediš sam. Za vse popotniške navdušence sva pripravila stenski zemljevid sveta v slovenščini. Zemljevid Ker je zemljevid natisnjen na papir, si ga lahko najprej pobarvaš, potem pa vanj zapičiš še bucike/žebljičke in tako označiš kraje, kjer si že bil oz. kamor se odpravljaš. Tako si lahko ustvariš svojo lastno stensko dekoracijo, svoj personaliziran zemljevid sveta z bucikami. Zemljevid sveta dobiš z obrisi in imeni držav, pobarvaš pa si ga sam 🙂

Verjetno ga ni popotnika, ki si ne bi želel imeti zemljevida sveta v svojem stanovanju. In ena boljših stvari je, ko lahko ta zemljevid sveta oblikuješ po svoje in si na njem označiš, kje si že bil. Sam, v paru ali pa kot družina. Morda na zemljevid pripneš še kakšno fotografijo s potovanja in zemljevid ni več le skupek držav po svetu, pač pa postane osebni album oz. način beleženja popotovanj. Zemljevid na steni je vedno super tema za pogovor in je ponavadi točka okrog katere se ljudje zberejo, je izhodiščna točka za pogovor in pripovedovanje zgodb ob obiskih.

Tisk in pošiljanje plakata z zemljevidom sveta

Zemljevid sveta je natisnjen na 200g papir v velikosti 100cm x 70cm, ki je nato nakaširan na kapa ploščo (trdo peno). V svojem delu želiva podpirati slovenske proizvajalce in mala podjetja, zato sodelujeva s slovensko tiskarno, ki tiska na visoko kakovostne materiale. Doma boste potrebovali prosto steno in kakšen žebljiček, “hakeljčke” za pritrditev zemljevida priskrbiva midva. Pa seveda barve za barvanje zemljevida, če se odločite za barvanje. Pisani žebljički/bucike pridejo v kompletu z zemljevidom.

Ko boste izbirali mesto za zemljevid, naj to ne bo vlažna stena, saj se v tem primeru lahko zgodi, da papir odstopi od pene.

Stenski zemljevid sveta z bucikami – bucike in barvanje?

Najin stenski zemljevid je bele barve zato, da ga lahko sami pobarvate ali okrasite. Z zemljevidom na kapa plošči imate dve možnosti: lahko ga pustite belega in mu barvo dajo bucike oz. žebljički, ki ji zapičite v zemljevid. Ker pa je zemljevid natisnjen na papir, ga lahko tudi najprej po želji pobarvate, nato pa vanj dodatno zapičite bucike (ali za označevanje obiskanih držav ali pa samo za pritrditev fotografije). Glede barvanja je spodaj nekaj nasvetov.

Za barvanje lahko uporabite, kar želite. Lahko pobarvate vse države v isti barvi ali pa pisano … Ta zemljevid je vaš in vi določate njegov izgled. Vseeno pa podajava nekaj nasvetov za barvanje. Stestirala sva različne barve in različne načine barvanje in priporočiva lahko naslednje tehnike:

  • flomaster Copic (dobi se ga npr. v trgovini Hobby & Art)
  • vodotopne barvice (npr. Faber Castell, Carad d’Ache)
  • navadne barvice

Ti načini so nama dali najlepše rezultate, kjer se je dalo lepo barvati do črte/meje držav, hkrati pa se niso poznale packe, prekrivanje je lepo in barva se ne razliva. Možno je uporabiti tudi vodene barvice, tempere, navadne flomastre, vendar je potrebno veliko več pazljivosti pri barvanju. Izberite svoj najljubši način!

 

V kolikor bi želeli zemljevid v kakšni drugi velikosti, nama napišite in se bomo potrudili ustreči vašim željam.

Dodatne informacije

Teža 1.7 kg
Dimenzije 100 × 2 × 70 cm
Lahkih nog naokrog