DomovRabljeno - pripomočki za potovanjaAvtomatski dozirnik hrane za domače živali (Petkit Fresh Element Mini)

Avtomatski dozirnik hrane za domače živali (Petkit Fresh Element Mini)

85,00

Prodajava avtomatski dozirnik hrane (briketov) za mačke, pse, kunce ali druge male živali. Dozirnik je znamke Petkit, model Fresh Element Mini, kupljen novembra 2020. Uporabljali smo ga približno pol leta. Dozirnik je v brezhibnem stanju z ravno zamenjanim desikatorjem (veže vlago iz hrane).

Z aplikacijo v telefonu se nastavi, koliko hrane in kdaj prileti ven. Lahko se naredi “Feeding plan”, torej da je vsak dan ob isti uri obrok, lahko pa po želji sprožite dozirnik. Aplikacija tudi javi, ko je bil obrok doziran in če je vse v redu. Tako greste brez skrbi za cel dan na izlet, vaša domača žival pa ne bo lačna doma. Midva sva šla tako tudi za vikend na izlet brez skrbi, da bi kdo stradal.

1 na zalogi

Opis

Prodajava avtomatski dozirnik hrane (briketov) za mačke, pse ali druge male živali. Dozirnik je znamke Petkit, kupljen v Slovenj Gradcu (pri pooblaščenem zastopniku) novembra 2020. Uporabljali smo ga približno pol leta, sedaj pa naše male živalice (Bibi) ni več in dozirnik išče drugega lastnika. Dozirnik je v brezhibnem stanju z ravno zamenjanim desikatorjem (veže vlago iz hrane).

Dozirnik je super. Z aplikacijo v telefonu se nastavi, koliko hrane in kdaj prileti ven. Lahko se naredi “Feeding plan”, torej da je vsak dan ob isti uri obrok, lahko pa po želji sprožite dozirnik. Aplikacija tudi javi, ko je bil obrok doziran in če je vse v redu. Tako greste brez skrbi za cel dan na izlet, vaša domača žival pa ne bo lačna doma. Midva sva šla tako tudi za vikend na izlet brez skrbi, da bi kdo stradal. Ne morem bolj priporočiti te stvari.
Primerno za mačke, kunce, pse … Povezava do izdelka na strani od PetKit Slovenija: https://petkit.si/izdelek/avtomatski-dozirnik-hrane-mini/

***

Predmet prodajava kot fizična oseba (Katarina Hočevar) – kot bi kupovali na “bolhi”. Za ta predmet ne prejmete računa, tako kot ga dobite za najine izdelke (zemljevide, fotografije, koledar itd).

Lahkih nog naokrog