Azka iz Pakistana in Alex iz Londona

by Katarina
Objavljeno: Posodobljeno:
Čeprav sva zadnje dni oba res na polno zaposlena s temi in onimi obveznostmi, se pač nisva mogla upreti lepi besedi in pa dejstvu, da k nama prihaja nekdo iz Pakistana! Kolikokrat bova še imela možnost gostiti koga iz te države? Verjetno nikoli, zato sva prošnjo sprejela in v svoj dom povabila Pakistanko Azko in Londončana Alexa.
Ali sta par ali ne, nisva uspela ugotoviti, povedala tudi nista, midva pa seveda nisva dregala vanju 🙂 Ampak zdi se nama, da sta najmanj zelo dobra “prijatelja” 🙂 Trenutno oba študirata mednarodne odnose v Budimpešti, prej pa je Azka študirala v Katarju, Alex pa v Londonu.
TOP PRIGODA: Alex je navdušil z razlago dogajanja v Veliki Britaniji po odločitvi, da zapustijo EU, hkrati pa presenetil z navdušenjem in zanimanjem nad temo mojega doktorata in milijon vprašanji o pravilni higieni zob in ustne votline. Na koncu večera mi je prinesel v oceno svojo zobno krtačko (ki je menda ni zamenjal že eno leto in to se je tudi jasno videlo po obrabljenosti ščetin :)) in bio zobno pasto, ki je imela vse napisano v madžarščini. Upam, da sem mu vseeno uspela kaj razložiti. Azka pa je bila super zabavna, odprta in izredno lepa po mnenju moje najstniške sestrice – ki ji seveda tega ni upala povedati na glas, ampak sem mogla jaz prevajat (čeprav zna tamala skoraj boljše angleško :))

Komentiraj

Lahkih nog naokrog
error: Vsebina je zaščitena